Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Бриджит Бардо: 4 брака, 100 любовника...

Серийната съблазнителка Бриджит Бардо пленяваше кино...

Иско хвана Роналдо за зърното

отпечатай новината

08.03.2016 15:51 | Видян 874 пъти

Иско хвана Роналдо за зърното

Звездата на „Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо бе поздравен от съотборника си Иско за един от четирите си гола срещу „Селта" (7:1) по крайно любопитен начин. При груповата прегръдка на играчите испанецът хвана звездата за лявата цицка. Португалецът се направи на ударен и изобщо не реагира на нежната ласка от страна на съотборника си. Говори се обаче, че след мача е побеснял, тъй като и без друго мнозина се съмняват, че има хомосексуални наклонности и педерастката изцепка на Иско само щяла да засили спекулациите по темата.

Напрежението в съблекалнята на „Реал" дошло в повече в последно време, категорични са медиите на Иберийския полуостров. Роналдо се изпокара с всички след загубата от „Атлетико" (0:1), като заяви, че е много по-добър от тях. Най-критичен португалецът бил именно към Иско.

„Дали пък между двамата не се заражда любов", гъбаркат се противникови фенове на „Реал" (Мадрид), пренебрегвайки факта, че Иско е щастливо обвързан с жена и има дете от нея.

Въпросът е къде е Николета Лозанова да защити честта на своя любим и да опровергае слуховете за неговите сексуални наклонности.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !