Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Новият клип на Нелина се завърта

отпечатай новината

01.12.2008 16:08 | Видян 7084 пъти | Гласували 1

Новият клип на Нелина се завърта

Пипи е един от главните герои в най-новия видеоклип на Нелина. Заедно със своята стопанка Юлия, внасят голяма доза колорит и добро настроение във видеото към „Няма наши, няма ваши”.

”Песента е вдъхновена от действителността. Mного хора отричат жанра, а вечер са първи на дансинга и наши най-запалени почитатели. Послането е да бъдем откровени, да наричаме нещата с точните им имена, а целта е най-вече да ни обединява - това прави нашата музика.”- споделя изпълнителката. 

Автори на песента са Свобода Даскалова и Светослав Лобошки, творци работили и преди с Нелина.

Двудневния „екшън”, разиграл се в бизнес комплекс „Рейнбоу-Плаза”, е най-мащабната продукция на певицата. Под ръководството на Николай Скерлев, екип от над 50 статисти, балет „Магия”, специалният участник Иво Танев, Марко и неговият оркестър, пресъздадоха идеята и атмосферата на песента. Въпреки, че ден преди това Марко бе станал 
дядо, той дойде и изпълни своята роля.

За стилната визия на Нелина се погрижиха гримьорите Мис Бони и Кирил Чалъков, фризьорката Стели от "Sin Style", както и самата изпълнителка. В клипа певицата сменя 5 тоалета: бяла, черна, златиста и лилава рокля и един спортен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !