Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Би Ти Ви би шута на Крум Савов

отпечатай новината

11.03.2016 09:51 | Видян 2577 пъти

 Би Ти Ви би шута на Крум Савов

Крум Савов вече не е шеф на спортния отдел в Би Ти Ви. Журналистът бил изгонен, след като изкара две години на поста. Говори се, че причина за разлъката е скандал между него и директорът на „Новините" Венелин Петков. Бившият водещ на новинарската емисия не бил доволен от начина, по който Крум ръководи екипа и затова го освободил. От ръководството обаче му предложили да продължи да води предаването „Зона спорт" по РИНГ и той се съгласил.

Савов дойде в Би Ти Ви в началото на 2014 г., заемайки мястото на Красимир Минев, който бе изгонен след 13 години служба в частната медия.  Крум бе доведен от боса Павел Станчев, с когото преди това бяха работили в Нова телевизия. Идеите на двамата за развитието на спортните предавания, които до този момент бяха пренебрегвани, бяха грандиозни. За целта двамата жертваха спортния сайт, тъй като сметнаха, че съществуването му създава излишни разходи, които само тежат на бюджета.

Журналистът обаче така и не можа да се разбере с екипа. Именно заради това едва две години след идването му в малкото НДК Венелин Петков решил, че е време за промяна, споделя Всеки ден. Присъствието на Савов всявало напрежение в спортния нюзрум и постоянно се плетяли интриги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !