С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Лора Крумова дели мъжа си със сервитьорка

отпечатай новината

17.03.2016 14:16 | Видян 4320 пъти

Лора Крумова дели мъжа си със сервитьорка

Лора Крумова е в силно обтегнати отношения с мъжа си Сотир заради негова заигравка със сервитьорка от заведението „Харем”, помещаващо се на партера на търговския център „Парадайз”.
 
Колежки на овалната водеща на „Комбина” по Нова тв разкриват, че тя е забранила на съпруга си да посещава заведението, което се намира в същата сграда, откъдето се излъчва на живо неделното телевизионно предаване заради съмнения, че Сотир й кръшка с келнерката Мария, писа „Уикенд“.
„Мъжът на Лора всеки ден я води и взима от работа, а докато я чака, пие фреша си в бар „Харем”. Изглежда, че там се е сближил със сервитьорка на име Мария и е започнал да поддържа тайна връзка с нея”, одумват разклатения брак на чаровната дебеланка нейни колежки.

Според думите им, любовната афера между Сотир и келнерката, която вече е в миналото, е продължила 2-3 месеца, но двамата са преустановили срещите си, тъй като са били заловени от мнителната Лора Крумова. Водещата имала само косвени улики, че Сотир й изневерява със сервитьорката, която също е блондинка, но без излишни килограми. Разправят, че телевизионерката научила за извънбрачната връзка на мъжа си, ровейки в телефона му. Там видяла, че Сотир често разговаря с човек, записан под името Марин. Проверка на Лора обаче установила, че мъжът й е записал с мъжко име сервитьорката и сигналната й лампа светнала.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !