Шеф Ангелов организира троен годеж за...

Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на...

62-годишен таксиметров шофьор търси...

62-годишен таксиметров шофьор търси жена. Да не се казва...

Крисчън Грей стана татко за втори път

отпечатай новината

17.03.2016 17:32 | Видян 5907 пъти

Крисчън Грей стана татко за втори път

Актьорът Джейми Дорнан, нашумял покрай ролята си на перверзния милиардер Крисчън Грей в екранизацията на романа „Петдесет нюанса сиво“ стана горд татко на второ момиченце, пише Entertainment Tonight. По информация на медията, съпругата на звездата Амелия е родила дъщеричка в Лондон, но повече детайли покрай събитието няма.

Двойката има още едно момиче – Дулси, родена през 2013 година. Амелия бе забелязана малко по-рано тази седмица в Нотинг Хил, докато Дорнан в момента е във Ванкувър, където снима продължението на еротичната лента „Петдесет нюанса по-тъмно“.
Неотдавна Джейми коментира, че обожава ролята си на баща и не разбира всички тези, които се оплакват от безсънните нощи и бебешкия плач.
„Обичам бащинството. Последните няколко години бяха предизвикателни, но им се наслаждавах. Хората се оплакват от факта, че в първите месеци след бащинството не могат да спят. Разбира се, че няма да могат, имат бебе!

Бях обезкуражен от някои хора, които ме предупреждаваха колко е трудно да гледаш бебе, но един ден срещнах бременна приятелка и тя ми каза: „Прегърни промяната! Не слушай тези, които мърморят, защото да бъдеш родител е прекрасно“.
"Приятно ми е да сменям памперси. Нямам против и да ставам посред нощ и да се занимавам с малката“, сподели звездата.

източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !