DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Прея и Арика Адамс представят...

Прея и четвъртфиналистката от "Гласът на България" Арика...

Кои актьори мразят филмите, направили ги известни

отпечатай новината

23.03.2016 12:00 | Видян 3295 пъти

Кои актьори мразят филмите, направили ги известни

Мнозина са актьорите, които откровено признават, че ненавиждат ролята, направила ги известна, или направо целия филм.

Робърт Патинсън

Въпреки че тийнейджърките от всички краища на света са луди по сагата "Здрач" и по-специално по Едуард Кълън, Робърт Патинсън, изиграл въпросния вампир, признава, че ненавижда образа, направил го известен. "Той е най-нелепият човек на света... Колкото повече прочитах от сценария, толкова повече го намразвах... Пфф, та той е 108-годишен девственик, явно нещо не е наред с него", призна преди време Патинсън в интервю.

Джордж Клуни

На любимецът на нежната половина от човечеството Джордж Клуни му трябваха цели 17 години, за да си признае, че превъплъщението му в Батман е меко казано несполучливо - мнение, около което киноманите са обединени още от излизането на лентата. Запитан как ще коментира избора на Бен Афлек за ролята на Батман, Клуни отговори: "Аз съм най-малко квалифицираният човек да коментира, когото и да е в ролята на Батман, след като я съсипах по такъв ужасен начин". Няма как да не подчертаем, че е единственият от изброените досега, който смята, че е виновен за неуспеха на филма и образа, а не прехвърля отговорността на продуцентите, режисьорите и сценаристите.

Блейк Лайвли

Актрисата разкрива, че не ѝ харесва, че често публиката си мисли, че ролята, в която актьора се превъплъщава, изцяло отговаря на характера му и в реалния живот. "Странно е, как хората си мислят, че ме познават, само заради сериала, а всъщност въобще не ме." Тя признава, че не само изобщо е не е като Серина, но и прави големи компромиси с убежденията си, за да изиграе този образ. "Никога не бих се чувствала добре с това, аз да съм човека дал кокаин на някого и после той да умре от свръх доза, както и никога не бих спала с гаджето на някое момиче. На моменти превъплъщението в Серина ми е коствало много компромиси, искаше ми се да изиграя образ, който да отправи по-добро послание."

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !