34 млн. лв. потрошени незаконно във...

Страховити незаконни договори и сделки са установени при...

Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

Рут Колева новият Хитлер

отпечатай новината

24.03.2016 12:08 | Видян 2042 пъти

Рут Колева новият Хитлер

Хитлер не е мъртъв! В това се увериха всички, които гледаха последните епизоди на „Звездни стажанти". Фюрерът изглежда се е преродил в женски образ, и то точно в България. Новото му име е Рут Колева. Войнстващото поведение на Рут едва ли може да се обясни с нещо друго освен с огромен гняв, който се е трупал в нея с години.

Като се вземе предвид, че певицата още няма и 26 лета, е странно как за тази крехка възраст е успяла да събере толкова много агресия. Според хората, които вярват в преражданията, тя като нищо пази наследство от минал живот и сега търси сметка за вреди, нанесени й в някое предишно столетие. Вероятно певицата е прероденият фюрер, защото има толкова много общи черти с него, че е изключено да се говори за случайни съвпадения, коментират зрителите на „Звездни стажанти".

И Рут, и Адолф имат слабост да размахват показалец и да разпределят трудовите задължения. В същото време мразят мързела. Всички видяха как умно родната певица, без много да му мисли и да разпитва за чуждото мнение, разпредели ролите в екипа си в „Звездни стажанти". Марта Вачкова и Алекс Сърчаджиева скоропостижно се сдобиха с роли в сериал, за който нямаха сценарий. После сръчно им бяха избрани костюми, нищо че продължаваха да нямат сценарий. Те не бяха допуснати до клиентите, които им възложиха задачата. По този начин не можаха да се запознаят с продукта, който трябваше да рекламират, и евентуално да предложат някакъв сценарий. Важното е, че всички се сдобиха със стройно разпределени задачи, по които да се трудят.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !