Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Лили знае кога ще умре

отпечатай новината

29.03.2016 12:25 | Видян 2315 пъти | Гласували 1

Лили знае кога ще умре

Примата на българската естрада Лили Иванова има свръхсетивни качества, които получава като резултат от близкия си контакт с най-известния български феномен - петричката пророчица Ванга.

Това, че Лили е медиум, се знае само от най-близките й хора, които са много дискретни и никога не казват нищо за личния живот на певицата. Но самата Лили се изпуска и повдига завесата над истинските си способности извън пеенето.

Според близки до Ванга пророчицата поощрявала усилията на Лили да намери отговори на въпроси за живота и смъртта, за произхода на хората и бъдещето на света, както и на личното й бъдеще. Двете се затваряли и дълго си говорели. Това ставало така, както се случвало и при посещенията на Людмила Живкова до 1981 г.

Примата на българската естрада до такава степен е развила свръхсетивните си качества, че усеща фините невидими енергии около себе си и успява да отличи положителното от отрицателното в тях. С това обяснява и любовта си към самотата: „Ако не оставам сама поне няколко часа на ден, ще загина".

Лили не крие, че Ванга често я съветвала да подрежда така времето си, че да прекарва достатъчно часове в самота. „Ванга ми казваше: „Многото хора, които те слушат или гледат, ти вземат от енергията. И ти затова искаш често да оставаш сама, за да може да възстановиш всичко".

„Продължавам напред заради публиката. Аз не се деля от нея. Ние сме едно! Сливаме се заедно", казва тя.
Духовните й търсения укрепват характера й и й помагат да понася злобата, завистта, постоянните обиди от колеги и мними приятели. „Аз съм зодия Телец и сама се оправям в живота. Моята сила е моят дух. Баба ми беше така. Майка ми беше така. Изглежда е генетично", казва Лили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !