Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Поли Генова рязко забогатя

отпечатай новината

30.03.2016 10:29 | Видян 1667 пъти

Поли Генова рязко забогатя

Съвсем скоро в класациите ще влезе нова най-богата звезда на България. След години на затишие и творческа криза певицата Поли Генова отново изгря на хоризонта. 29-годишната блондинка, спечелила преди време симпатиите на стотици тийнейджъри у нас, се завърна с пълна сила в родния шоубизнес, пише "България Днес". Освен че отново напомни за себе си на забравилите я телевизионни зрители, само за няколко месеца Полито успя да прилапа добра сума пари, уреждайки се със свое предаване по БНТ и участие в имитаторското шоу "Като две капки вода".

От началото на годината Генова е водеща на предаването "Българският Топ 40", което акцентира предимно върху българската музика и родните изпълнители. Поли има един час ефирно време всяка седмица, за което получава по няколко хилядарки на месец.

Парите, които прибира като водеща, не са нищо в сравнение с хонорара, който е взела за шоуто "Като две капки вода". Певицата, която в момента отново е актуална и името й се завърна в медиите, се е спазарила за цели 10 бона, за да се прави на шут в имитаторското шоу.
Освен телевизионните си изяви изпълнителката играе главна роля в мюзикъла "Грозното пате" и озвучава хитови анимационни филми, откъдето също си докарва стабилни доходи.

Както съвсем скоро стана ясно, Поли ще представи страната ни и на музикалния конкурс "Евровизия 2016" през май в Стокхолм. Песента, с която Генова ще се яви на състезанието, за момента е сред фаворитите на букмейкърите за победа в тазгодишното издание.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !