Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Том Джоунс загуби жена си след 59 години брак

отпечатай новината

11.04.2016 14:48 | Видян 3080 пъти

Том Джоунс загуби жена си след 59 години брак

Съпругата на Том Джоунс е починала вчера - 10-ти април, след кратка битка с рака. Мелинда Роуз е напуснала този свят в Лос Анджелис, а съпругът й е бил до нея в последния й час.

Въпреки многобройните изневери на легендарния певец, съпругата му решава да остане до него. В автобиографична книга, излязла миналата година, сър Том Джоунс твърди, че докато е бил на върха на кариерата си, през леглото му са минали 250 жени само за една година.
"Мелинда и аз сме създадени един за друг. Душите ни са в пълна взаимна хармония. Когато си женен толкова дълго време, както ние с Мелинда, магията все някога се губи, но остава нещо още по-важно - истинската, чиста обич. Ако изгубя Мелинда, бих се разделил с голяма част от моята душа", призна преди време певецът.

Линда се научила да живее с изневерите на съпруга си, като имала само две условия: да не чува за неговите връзки и той да не води завоеванията си у дома.
Малко известен е фактът, че Джоунс има извънбрачен син от бившия модел Катрин Беркери. Въз основа на ДНК тест, след раждането на Джонатан Беркери, американски съд постановява през 1989 г., че Том Джоунс е баща на момчето. В продължение на 20 години певецът категорично отрича бащинството, но през 2008 г. най-накрая признава, че е имал кратък любовен роман с някогашната моделка.

Съпругата му намира сили да остане до него, дори след този удар и двамата остават семейство в продължение на цели 59 години, пише dama.
"Мелинда ми е осигурявала спокойствие в живота. Винаги съм могъл да разчитам на нея и тя се е старала да отнема част от моите задължения -­ признава Том. ­ - Тя е моята младост, коренът на моето минало. Тя ме обичаше и когато работех на строеж, и когато бях на върха. И през всичките години на голяма популярност. Мога да разчитам, че до днес тя ме обича не заради милионите ми!" - заяви преди време 75-годишният певец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !