Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Божинов има трето дете

отпечатай новината

20.04.2016 17:38 | Видян 4234 пъти

Божинов има трето дете

Най-новата тръпка на Валери Божинов се оказа не поредната спътничка в живота му, а колегата му Иван Бандаловски. Двамата са съотборници в сръбския Партизан, но са неразделни не само на терена, а и в живота.

Валери и Иван станали толкова близки, че живеят в общ дом в Белград, а Божинов се грижи за Бандаловски повече, отколкото за собствените си деца. Експартньорът на Алисия и Николета плащал сметките на съотборника си, водел го на вечери, купувал му маркови дрехи и задоволявал всяка негова прищявка, разкрива Галерия. В общия им дом често гостували известни белградски бръмчалки, сред които и силиконката Биляна Дол, която е с 10 години по-голяма от Божинов и напоследък има специално място в сърцето му.

Вниманието, с което Валери обгрижва Бандаловски, е странно на фона на пренебрежението, което проявявал напоследък към сина си Валери от певицата Алисия и дъщеричката си Никол от водещата Николета. Божинов не се яви и на последния рожден ден на момиченцето, който то отпразнува преди време. Тогава подарък за сестричката си донесе малкият Валерко, който бе доведен на празника от дядо си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !