Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Свекървата на Деси я изгони от дома си

отпечатай новината

21.04.2016 13:42 | Видян 2356 пъти

Свекървата на Деси я изгони от дома си

Тежко унижение е преживяла Деси Слава от семейството на новоизлюпения си любим – боксьорчето Благо Найденов. Влюбеният 19-годишен тийнейджър я завел в дома на майка си, за да я представи като свое гадже. Вместо обаче да й даде чехли за добре дошла, свекървата позорно я изгонилаa.

Майката била втрещена, като разбрала, че момченцето й, вместо да си намери момиче на своята възраст, е забило 18 години по-старата от него певица със скандална слава и голямо дете. По информация на „Всеки ден“ разликата във възрастта на Деси Слава и бъдещата й свекърва е само 3-4 години.

Ден по-рано Малката Кобра се обадил на майка си и я предупредил да се подготви за гости. Тя мислела, че ще й заведе приятели. Вместо това обаче той се появил с блондинката под ръка. За да направи добро впечатление, Деси се била изтупала с хубав костюм, прическа и грим. Но като я видяла, вместо да плесне с ръце и да я прегърне, свекървата само дето не получила удар. Тя й казала, че не я иска в дома си и че ако е жена на място, трябва да остави момчето й, вместо да му мъти главата. На Благо обявила, че при нея може да ходи или сам, или в друга компания. И затворила вратата под носа на влюбените.

Самата Деси била съсипана. Тя плакала по целия път до дома си, а след това й се наложило да изпие няколко чаши вино, докато се успокои след позорната сцена.

Говори се, че семейството на Благой не я одобрявало не само заради разликата във възрастта и това, че има син почти на неговите години, но и заради професията й. „Те са леки жени. Сменят си любовниците като носни кърпички, правят секс за пари, раждат деца, за да искат издръжка“, смятали не без основание роднините на Благой.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !