Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Емануела оплю мъжа си в песен

отпечатай новината

26.04.2016 17:42 | Видян 3056 пъти

Емануела оплю мъжа си в песен

Емануела е посветила последната си песен „Като теб" на бившия си мъж. Близки до фолкаджийката разкриха, че целият текст на парчето е адресиран към Димитър Динев. А думите в него никак не са ласкателни.

„Боли ли те, ще се оправиш, бива те в това. Оправи всичките парцали във града. Давай, плюй ме, хайде, плюй ме", вие брюнетката в парчето и го пее с такава ярост, все едно го казва директно на Димитър. Откакто милионерът й би шута, изпълнителката не спира да го плюе, да го обвинява във всички грехове, като дори заяви, че е пребил сина им Митко-джуниър, а после сама го отрече, пише Всеки ден. Тя неведнъж е обявявала, че бащата на детето в момента сваля всички жени, които му се изпречат на пътя, и колкото са по-лесни, толкова по-добре за него. Явно обаче е решила, че не е достатъчно да го разкаже, а трябва и да го изпее.

Говори се, че причината за всичко това е, че все още не може да преживее, че е зарязана от милионера. „Тя мислеше да си оправи живота, като забременя от него, без той да знае и да иска да става баща, но плановете й се провалиха. Динко я натири. Той не позволи синът му да е с фолк певица, която само му брои кинтите", коментираха запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !