Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Жоро Главата остригал НиЛо заради изневяра

отпечатай новината

03.05.2016 16:47 | Видян 4742 пъти

Жоро Главата остригал НиЛо заради изневяра

Докато днешната водеща на предаването „Папараци" е гадже на сина на взривения в асансьор бос от СИК Стоил Славов - Жоро Главата, бандитът реже цялата опашка с косата й и я пуска в канала на тоалетната. Николета е хваната в изневяра от любовника си и мутренските му прийоми го карат да й отмъсти именно по този начин. Случката се е разиграла през 2009 г. Тогава плеймейтката и сикаджията бяха гаджета, а след това тя го замени с футболиста Валери Божинов.

Жоро Главата направо превърта от рогата, които шавливата Николета му слага с богатия кръчмар. Той подозирал, че красавицата му кръшка, и й направил изненадващо посещение в апартамента й, където я заварил в леглото с друг мъж. Разяреният и ревнив богаташки син ступал любовника на Лозанова, а нея самата я заключил в банята, където хванал ножиците и отрязал опашката й. Той офъкал красавицата като момче, а Ни Ло не излязла от дома си в продължение на седмица, припомнят си запознати с мутренската история. Николета умело се възползвала от модерната тогава къса подстрижка на световни поп звезди и накарала фризьорите да оформят така гривата й.

„Още си спомням как Николета влезе във фризьорския салон с една шапка, под която беше скрила отрязаната си коса, и се насочи към коафьора. То си личеше, че някой си е изкарал гнева върху лисващите й кичури и не можеше да скрие този факт, но полагаше всички усилия, за да не се разчуе", припомнят си свидетели на тогавашния трагичен вид на красавицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !