ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Новата Крисия печели България търси талант

отпечатай новината

12.05.2016 15:35 | Видян 1756 пъти

Новата Крисия печели България търси талант

Жаклин Таракчи е новата Крисия. 12-годишната сладурана за нула време се превърна в любимка на зрители и жури в България търси талант и вече я спрягат за сигурен победител. Малката сладурана е сочена за наследничка на чаровната Крисия, чиято звезда изгря също в бТВ. Поради тази причина от медията са готови на всичко, за да я добутат до финала на Талантите и дори да й осигурят победата.

Любопитното е, че Жаклин се е явявала в конкурентно телевизионно предаване – „Големите надежди”. Музиканият формат на Нова телевизия обаче не само, че не успя да даде достатъчно поле за изява за момичето, но и очаквано пробута напред своите си протежета. Сред тях едва 10-годишната тогава певица не успя да се представи най-добре, но за пръв път усети вкуса на сцената и жаждата за още повече слава. Отпадането й в риалитито не в огорчи, а напротив, мотивира я да продължи по сериозно да развива уменията си.

Че г-ца Таракчи е със специален статут в „България търси талант” си пролича в един от епизодите на шоуто. В него Михаела Филева връчи на Жаки пропуск за концерт и среща с певицата Лара Фабиан. Звездата е идол на малката, която имала мечта да я види на живо и да присъства на концерта й, предава Уикенд. Лично канадската певица изслуша парче, изпълнено от Жаки и написа висока оценка за уменията й. С това убеди екипа на шоуто, че е попаднал на истински диамант, който не бива да бъде изпускан.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !