Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Кристен Стюарт с бившето си гадже

отпечатай новината

17.05.2016 15:02 | Видян 2787 пъти

Кристен Стюарт с бившето си гадже

Кристен и бившето й гадже Алиша минаха заедно по червения килим в Кан и както предполагаха техни близки, вероятно ще дадат втори шанс на връзката си. Те предизвикаха доста коментари с противоречивите си отношения след като се появиха с широки усмивки и хванати за ръка на поредния червен килим на фестивала в Кан. Двете блондинки бяха заложили на идентичен черен стайлинг, като актрисата отново се беше доверила на любимата си марка Chanel.

Любопитното е, че в ръцете си Алиша носеше плик с кецове, с които Стюарт щеше да замени високите токчета, с които позира на червения килим. Актрисата е известна с това, че не си пада по строго елегантни тоалети и високи токчета, затова тя винаги си носи по още един чифт спортни обувки, които слага, след като приключи с позирането пред фотографите и мине официалната част.

За феновете на звездата от "Здрач" е интересно да научат, че само преди дни Кристен се оказа на едно и също парти с последното си гадже - певицата Soko. Двете момичета неочаквано се разделиха, след като прекараха няколко месеца заедно. Те демонстрираха любовта си като в Щатите, така и в родната на певицата Франция. Двете изглеждаха щастливи и поради тази причина новината за раздялата им беше много неочаквана и изненадваща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !