Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Даниел Крейг се отказва от Бонд

отпечатай новината

19.05.2016 14:15 | Видян 1686 пъти

Даниел Крейг се отказва от Бонд

Британският актьор Даниел Крейг е категоричен, че вече не иска да изпълнява една от най-желаните роли в света – тази на Агент 007. Британецът дори отказа баснословната сума от 68 милиона паунда, за да играе и в следващите два филма за Джеймс Бонд, а това е хонорар, който е предлаган на единици холивудски звезди и е двойно повече от това, което актьорът е спечелил досега. За участието си в предишните четири ленти за Агент 007 Крейг е забогатял с 38 милиона британски лири, което автоматично го превръща в най-високоплатеният Бонд в историята.

Актьорът вече е заявил на продуцентите от MGM решението си да не играе повече ролята на най-известния шпионин в света. “Спектър” ще е последният филм за Бонд с негово участие, макар продуцентите да за готови на всичко да го запазят. Благодарение именно на Крейг MGM да спечели над 2 милиарда паунда и да се спаси от банкрута, пред който бяха изправени.

Компанията преценила, че ако му предложат наистина много пари, ще променят решението му, но той все пак се отказал. Според слуховете е възможно следващият Джеймс Бонд да бъде друг британец – Том Хидълстън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !