Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Джулия пребори Геро за "Мис Секси"

отпечатай новината

31.05.2016 09:36 | Видян 1320 пъти

Джулия пребори Геро за

Джулия спечели приза „Мис Секси" - една от изненадите на финала на шоуто „Като две капки вода". Младото дарование дръпна с едни гърди пред останалите претендентки за титлата. А конкуренцията не беше лека - сред номинираните беше Преслава за секси изпълнението й като Риана.

Другата със сериозни шансове беше Прея, който блесна с изпълнението си на последната любима на Григор Димитров - горещата певица Никол Шерцингер. Номиниран за най-секси дама на сцената през сезона беше и Геро - за култовата си имитация на „сладката Дивна". Все пак обаче симпатичният "господар" отстъпи на нежната конкуренция.

„Благодаря за емоциите, и понеже съм зелено актрисче, благодаря за опита. Тези прекрасни артисти и екипът много ме подкрепяха, за мен това е ценен опит.", каза „Мис Секси" Джулия след като водещите Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека обявиха името й.

Все пак обаче Геро не остана без титла и спечели в категорията „Мистър Юнивърсъл". „Дава се на един мъж, който пя, танцува, прави гимнастика и всичко останало", обясниха водещите.

Развръзката тепърва предстои - след изпълненията на финалистите Поли Генова, Калин Врачански, Геро и Орлин Павлов, от обявяването на името на новия победител ни дели около час.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !