И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Брад показа интимни снимки на Джоли

отпечатай новината

06.06.2016 12:38 | Видян 2718 пъти

Брад показа интимни снимки на Джоли

Като една от най-преследваните жени на света, Анджелина Джоли  е снимана от хиляди непознати. Но какво става, когато зад фотоапарата застане партньорът и баща на децата ѝ Брад Пит? Оказва се, че е доста различно. В серия от неприкрити снимки, Брад показва седмица от живота на семейството си в южна Франция.
Джоли казва, че предпочита снимките да говорят за себе си, но е очевидно, че тя искрено подкрепя хобито на Брад."Обичам снимките му" Казва Джоли, "Някои хора имат хоби и намират най-бързия начин да го постигнат и после са доволни от резултата. Но Брад е човек, който наистина ще изучи камерата, ще си вземе най-сложната и ще я проучи из основи. Много е критичен към работата си. Когато направи снимка, която смятам за перфектна, той ще намери всички неща които не му харесват и ще работи усилено, докато я направи перфектна", споделя Джоли.

Пит е направил тези снимки няколко седмици след раждането на близнаците. Повечето модели биха се поколебали дали да се снимат полу-голи за портфолио от 30 страници, но Джоли не смята, че бременността е направила тялото и по-непривлекателно. "Аз съм с мъж, който е израстнал достатъчно, че да вижда тялото ми като още по-красиво, заради това което създаде. Той вижда нещата така и това ме кара да се чувствам още по-секси.",допълва актрисата.
Вижте снимките на Анджелина в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !