Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Бившият на Марая не ѝ дава развод

отпечатай новината

06.06.2016 13:10 | Видян 1124 пъти

Бившият на Марая не ѝ дава развод

Марая Кери трескаво подготвя сватбата си с австралийския бизнесмен Джеймс Пакър, която според слуховете трябва да се състои в разгара на лятото. Уви, певицата може и да не облече бялата рокля отново, тъй като все още не е разтрогнала предишния си брак. Таткото на близнаците ѝ Ник Кенън упорито отказвал да ѝ даде развод, макар че самият той подаде документи за това през август 2014 г., пише TMZ.

Двамата вече са изчистили всички детайли по попечителството на децата и подялбата на имоти и финанси и не е ясно защо комедийният актьор не пуска на свобода ексизгората си. Близки до Кенън разкриха, че той все още е влюбен в нея и не искал да я види омъжена за Пакър. Неотдавна Ник сам призна, че Кери е любовта на живота му.

„Аз съм безнадежден романтик. Това, което знам е, че Марая винаги ще бъде любовта на живота ми, ще бъде част от моето семейство. Много съм разочарован, че хората търсят негативното там, където го няма“, сподели публично актьорът.

Интересното е, че именно Ник бе сред първите, които поздравиха Марая за сватбата, след като тя получи романтично предложение от Джеймс през януари тази година.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !