Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Скандали след финала на „България търси талант”

отпечатай новината

06.06.2016 17:28 | Видян 1844 пъти

Скандали след финала на „България търси талант”

Люти спорове взривиха интернет след финала на „България търси талант”. Петото юбилейно издание на риалитито бе спечелено след драматична и много оспорвана битка от музикантите от оркестър "Виво Монтана".  В страницата на шоуто във „Фейсбук” веднага заваляха противоречиви коментари от фенове на предаването. Те без свян ту плюеха, ту се радваха за победата на музикантите. Ето част от шарените мнения и коментари на почитателите на хитовото риалити:
 
„След „Мастършеф” се развали и „България търси талант”. Егати простотията! Всичко е нагласено! Така ли няма едно истинско предаване в тази наша страна?! Сестрите трябваше да спечелят. Те бяха много по-добри. Те бяха УНИКАЛНИ!”
 
"Вижте какво...Харесва ви, не ви харесва, това е ПОБЕДИТЕЛЯТ и е ФАКТ, може да са от най-забутаното кътче на тази "малка" България, но ние ги подкрепихме, защото тези момчета, не веднъж са доказвали колко са добри! А за всички певци си има специални формати, в които талантът им ще бъде оценен... и е много грозно да обиждате изкуството, под каквато и форма да е то!"
 
Браво! Нещо различно и носещо радост за душата! Просто Северозапада е силен! Всички дружно дадохме гласове за момчетата и ето Номер 1. Какво нагласено има? Аз не виждам нищо нагласено."
 
"К'ви са тия Монтана, бре хора? К'во правят - пеят ли, танцуват ли? Аааааа, луди ли сте, първо място?!? Второ и трето място са истинските победители!"
 
"Българите и този път не изневериха на себе си и пак заложиха на чалга ритмите. Жалко!!! Да, добри музиканти, но имаше толкова по-достойни от тях и по-стойностни!"

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !