Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Фенове на „Под прикритие” с култов сюжет за шести сезон

отпечатай новината

07.06.2016 10:51 | Видян 2064 пъти

Фенове на „Под прикритие” с култов сюжет за шести сезон

Фенове на култовият сериал „Под прикритие” са непримирими с новината за края на любимия им филм. Те таят надежди, че плъзналите слухове, че кримката все пак ще продължи, са верни и дори вече са готови със сюжета за първия епизод от новия сезон, пише Блиц. След официалния финал в събота на най-любимата кримка на милиони веднага в социалната мрежа почитатели на сериала отсякоха, че отвореният край предвещава нов сезон. Част от тях дори вече решиха как ще се развие действието, като вкараха актуален и много нашумял в днешно време казус – бежанците.
 
Както стана ясно в последния епизод от пети сезон на „Под прикритие” любимецът на всички зрители Росен Гацов (Куката) бе заловен от каналджия и попадна сред десетки мигранти, след като загуби поредната си любима.
 
Шегаджии, фенове на кримката, веднага предвидиха как би следвало да продължи развръзката с живота на Куката, а именно – той да бъде заловен от Динко от Ямбол на границата.
 
Естествено, това не беше единственото предположение. Според фенове Ерол, в чиято роля влезе Бойко Кръстанов, няма да прости за станалото с Иво и затворът, който грози любимата му Ния. Почитателите смятат, че в подземния свят ще има нов лидер и това ще е именно той.
 
Дали наистина ще има шести сезон на „Под прикритие” и дали предположенията на феновете ще се окажат верни – предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !