Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Графа имал екстрасенски способности

отпечатай новината

15.06.2016 14:37 | Видян 1620 пъти

Графа имал екстрасенски способности

Поп звездата Влади Ампов - Графа има пророчески способности. Любимецът на тийнейджърките изпадал в особени състояния и в тези моменти можел да разбули тайни, които иначе не са във възможностите на простосмъртните, пише Галерия. Съвсем като пророчицата Ванга той познавал какво може да се случи в близкото бъдеще, но способностите му минавали през сънищата му.
Певецът открива случайно дарбата си преди доста години, когато сънува ужасяващ сън как го хапе змия. В непробудно състояние усетил всичко това толкова силно и цветно, сякаш му се случва в действителност. В съня му влечугото дълго не искало да го пусне и впивало отровните си зъби в кожата му. Всичко било изключително реалистично и толкова стряскащо, че дори се събудил. Въпреки неприятното преживяване Графа не обърнал внимание на съня си и още на следващата сутрин забравил за него.
Малко след това обаче се случили две нещастия в семейството му. Починал дядо му и баба му получила инфаркт. Първоначално Владимир Ампов не свързал събитията, но един ден се присетил за съня си и отворил съновник. Тогава прочел, че ухапване от змия означава смърт и нещастие. В този момент Графа осъзнал, че е предусетил трагедиите, които се случили с едни от най-близките му хора, и дори развил страх от сънища. Певецът изпитва сериозни притеснения винаги, когато сънува нещо, и редовно проверява какво е значението му. Ако вещае нещо лошо, Ампов отправя молитви към Господ да закриля него и семейството му и да му помогне да преодолее тежките моменти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !