Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Д-р Захариева е кучка в живота

отпечатай новината

17.06.2016 13:51 | Видян 3703 пъти

Д-р Захариева е кучка в живота

На сериала "Откраднат живот" му потръгна наистина трудно, пише "Уикенд". В началото хората приеха резервирано оплитането на любовни и чисто лекарски истории. Големият пробив дойде, след като по медиите се заговори, че мафията в бели престилки иска да спре "Откраднат живот", за да запази в тайна схемите за източване на болници, Здравна каса и пациенти. „Дай да ги видим тези мафиоти", си казаха хората  и превключваха на Нова.
 Медицинският сериал бързо натрупа популярност, която се оказа изключително полезна за участниците в тв поредицата.
„Нямаше как да ме знаят хората, тъй като до този момент не бях участвала в телевизионен сериал. През последните 2 години усилено залагах на театралните си изяви. Хвана ли се с нещо, няма спиране, докато не го изпълня. Амбициозна съм до полуда и не се притеснявам да го призная. Номерът е, че не прецаквам околните, само и само да ги надскоча. Търся си моята пътечка към върха и давам път, ако се срещна с някого на кръстопът", разказва Радина Думанян. И с усмивка добавя: „Според някои съм кучка. Е, щом така ме възприемат..."

 С миловидната си физиономия тя успешно би могла да играе в сладникави детски комедии. Външността обаче прикрива една доста нахакана млада дама, която не цепи басма на никого. Колегите й на снимачната площадка много бързо го осъзнават и се стига до остри конфронтации с уж вечно усмихната Радина.
 най-сериозно си пати ветеранът в сериала Йоана Буковска, която влиза в проекта с убеждението, че всички трябва да й се поклонят. Не се получава точно така. Буковска е неприятно изненадана от безцеремонното държание на далеч по-младата и неопитна Радина Думанян.

"Двете се сджафкаха за рекордно кратко време. Още на втората седмица вече не можеха да се гледат. Интересното е, че Радинчето винаги се кара с усмивка. Повишава глас, крещи, а усмивката не слиза от лицето й. Подобно поведение лесно вбесява човек, а Йоана не е от спокойните натури. Не е ясно как двете ще продължат работата си във втория сезон. Дано не се стигне до скубане на коси и късане на рокли", усмихва се актьор от "Откраднат живот".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !