Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Лили припадна в жегата

отпечатай новината

21.06.2016 13:35 | Видян 1538 пъти

 Лили припадна в жегата

Лили Иванова никак не понася жегите. Рязката смяна на температурите от ниски към крайно високи доведоха до припадък певицата преди броени дни. Кръвното й се вдигнало, станало й лошо, причерняло й и изгубила съзнание, твърдят източници на „Всеки ден". Неприятният инцидент станал след концерта на Лили на Панчаревското езеро миналата сряда. На следващия ден тя се оплакала, че не се чувства добре. Смятала, че е най-обикновена преумора и че просто трябва да поспи повече. Нещата обаче се оказали по-сложни.

На среща с екипа си, на който трябвало да уточнят следващите прояви на примата, тя се появила във видимо влошено състояние. Оплакала се, че жегите й действат много зле и че по цял ден не смее да си покаже носа вън от дома си, защото от слънцето й ставало лошо. На всичкото отгоре не смеела и да включва климатици, защото студът от тях можело да се отрази на гласа й. „По цял ден стоя вкъщи и се потя", оплакала се примата.

В разгара на срещата и обсъжданията Лили изведнъж пребледняла, избила я студена пот и изгубила съзнание. Хората от екипа в първия момент изпаднали в паника и не знаели как да реагират. След това започнали да я пръскат с вода, докато се съвземе. Измерили й кръвното и се оказало, че рязко се е вдигнало. Имала и учестен пулс.

„Лили казва, че нищо й няма и че всичко е от жегата. Тя вече е на възраст, но не се пази. Работата и напрежението я изтощават, а горещините са капакът на всичко", смятат хората й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !