И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Алекс Сърчаджиева се разболя от работа

отпечатай новината

24.06.2016 17:59 | Видян 3133 пъти

Алекс Сърчаджиева се разболя от работа

Дъщерята на Пепа Николова не крие, че няма и секунда, в която да седне и да се нахрани спокойно. По цял ден обикаля от репетиция на репетиция, вечерите й са плътно заети от представления, често тича на снимки или е ангажирана като телевизионна водеща. Всичко това я оставяло без дъх и я принуждавало да яде боклуци само за да напълни стомаха си, пише "Всеки ден".
Гастритът й бил открит преди няколко месеца и тъй като бил в остра форма, се наложило да й изпишат лекарства. „Други хора в моето положение успяват да регулират проблема с диета. Но аз не мога да пазя диета“, споделяла още актрисата.
Лекарите я посъветвали веднага да скъса със заведенията за бързо хранене. Те забранили всякакви готови храни като солети, вафли и бисквити. Казали й, че трябва да избягва пърженото и да хапва задушена, варена и печена храна. Алекс опитала да спазва този режим, но се оказало невъзможно. Скоро отново се върнала към сандвичите и болките в стомаха й започнали да я прерязват както преди.
Въпреки че си дава сметка, че трябва да намали темпото, за да запази здравето си, Алекс не можела да си го позволи. Тя от години е главата на семейството във финансово отношение. Издържа не само себе си, но и дъщеричката си, и нейния баща – актьора Иван Ласкин, който заради проблемите си с алкохола няма никакви ангажименти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !