Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова

отпечатай новината

30.06.2016 14:07 | Видян 1350 пъти

Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова

В началото на лятото издателство „Апостроф“ ще публикува книгата „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ от режисьора Стилиян Иванов. Книгата е продукт на желанието на автора да разкрие тайната на щастливия и здравословен живот и да сподели с читателите знанията си за лечебната сила на храната. Премиерата ще се състои на 7 юли 2016 г. от 19,00 часа в лоби бар и тераса „Сакура“, хотел „Маринела“. Със специалното участие на д-р Людмила Емилова.

Стилиян Иванов е автор и режисьор на повече от 40 документални филма, някои от които се излъчват в цял свят. Успехът на първата му книга „BG ТАЙНАТА. От Орфей до Ванга“ го убеждава, че трябва да продължи мисията си да събира знанието, опита и съветите на забележителни българи в полза на хората.

Настоящият том е съвременен пътеводител към щастливия, здравословен и хармоничен живот. „Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ е издание за хората, които искат да намерят лек не само за тялото, а и за душата си. Хиляди са съветите на световни учители по здравословен живот през вековете, които учат да се храним природосъобразно, за да черпим от силата и енергията на природата. Тази книга ни дава нещо повече, а именно знания за здравословното хранене, за лечебното гладуване и за това как храната може да повлияе на физическото и духовното здраве на човека.

„Рецепти за щастие от Лидия Ковачева и д-р Емилова“ е безценна и кратка енциклопедия, която ни помага да намерим пътя към хармонията, баланса и радостта от живота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !