Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Вижте кой влиза във ВИП Брадър 2016

отпечатай новината

01.07.2016 12:16 | Видян 6193 пъти | Гласували 1

Вижте кой влиза във ВИП Брадър 2016

Уикенд оповести първите сигурни участници в новия сезон на ВИП Брадър 2016. Динко Вълев от Ямбол, прочул се като „Ловеца на бежанци”, ще бъде един от козовете на продуцентите от „Олд скуул”, издават от кухнята на предаването. Ямболията ще прибере близо 100 000 лева.

Другият участник, който ще прибере тлъст хонорар от 100 000 лева, е Ути Бъчваров. Популярният водещ и кулинар се договорил с Нико Тупарев, който продуцира и неговото предаване „Бързо, лесно, вкусно”.

Най-вероятно в предаването ще влезе и един от неговите най-големи врагове - Иван Звездев. Кулинарят, който бе уволнен от Би Ти Ви, в момента още се пазари с Нова. Продуцентите са изумени, че е леко скучен, но при евентуален сблъсък с Ути за кухнята, би се получил страшен сеир. Ако Звездев не подпише договор, има резервен вариант - популярния шеф Петров.

Сашка Васева също влиза със сигурност в предаването. Нейното име бе спрягано и миналата година, но тогава Дупнишката Мадона присъства само в студиото като защитник на колежката си Луна. Сашка много искала този път да блесне и като участник, но се притеснявала, че има фобия от затворени пространства и може да получи пристъп на паника.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !