Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Джена вдигна сватба с 300 гости

отпечатай новината

04.07.2016 10:48 | Видян 4327 пъти

Джена вдигна сватба с 300 гости

Ето я фолк фурията Джена в сватбени одежди. Снимките са от дома на младоженеца Атанас Стоев-младши, от където бе изведена невестата. Двойката мина по бяло платно, както повелява традицията. Младоженецът, синът на известния ръководител на оркестър „Канарите”, поведе първото сватбено хоро пред дома си в Катуница. В него се включи и булката, след като баща й я предаде на бъдещия си зет. Кумувете на младото семейство са техни приятели от деца.  Всички български традиции бяха спазени. Младоженецът се озори, докато открие обувката на любимата си и брои солидна пачка, за да стане тя по мярка на крака й.

Над 300 гости се събраха в известен пловдивски ресторант, за да аплодират младото семейство на Атанас Стоев, който се врече във вярност на фолк певицата Джена, споделя Блиц. Още на входа гостите даваха тежки пликове с пари на младото семейство, а красивата младоженка получи и много бижута. Свекървата Надя Стоева държа прочувствена реч, в която подчерта, че Джена отдавна се явява тяхна дъщеря и всички са много щастливи синът им да узакони връзката им.

На тежките маси се бяха разположили известни фолк певици, които в същото време поздравяваха колежката си със свои изпълнения. Тони Дачева пя първа, а Оркестър "Канарите" не се измори да поздравява младото семейство.

Гост на специалното събитие бе и бизнесменът Георги Гергов заедно със съпругата си Величка.

Вижте снимки от сватбата в нашата Галерия!

Снимки: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !