Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Вили Марковска релаксира с йога на Витоша

отпечатай новината

05.07.2016 17:43 | Видян 1985 пъти

Вили Марковска релаксира с йога на Витоша

Подобно на много холивудски звезди и Вили Марковска реши да се посвети на йога учението. Актрисата прави беседа с 13 човека на поляна на Витоша. Звездата от „Столичани в повече“ прави открит урок по йога тази неделя от 16.00 часа. Всеки, който иска да се откъсне от всекидневните си проблеми е добре дошъл.

Сборният пункт е на паркинга на ул. „Беловодски път“, точно преди спирката на автобус №63. За урока обаче има ограничен брой места, затова йога ентусиастите ще трябва да се регистрират предварително. „Поляната, на която реално ще се упражняваме, е сравнително малка и побира максимално 13 човека. Ще се разходим с групата, ще отговарям на всякакви въпроси, свързани с йогата и техниките на дишането, което се нарича още пранаяма“, обясни Марковска, цитирана от „Монитор“.

На първия й урок на открито ще присъства и голяма част от групата, с която актрисата дебютира като инструктор. „Смятам да превърна това събитие в практика. Още наесен ще се захвана със следващ урок из планината. В крайна сметка това е един разтоварващ начин да прекараш един от почивните си дни и смятам, че ще бъде много полезно. Ще положа максимално усилия следващото подобно събитие да включи повече хора“, допълни още звездата от „Шивачки“.

Към момента Вили е заета с отглеждането на първородния си син Красимир, но признава, че очаква и нови предложения за работа в киното. Последно тя се снима в „Жената на моя живот“. За ролята си на Виан Марковска спечели отличие за най-добра актриса на Международния филмов фестивал в Кипър. По време на снимките на продукцията, в която се говори на близо 10 езика и диалекта, Вили запомнила само една думичка: „Научих, че „да“ на тюркски е „аре“. Стига толкова“, смее се звездата.  


tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !