30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Зетят на Илиана свалял Цвети

отпечатай новината

06.07.2016 12:01 | Видян 3284 пъти

Зетят на Илиана свалял Цвети

Мистерията около опита за самоубийство на красивата ни националка по художествена гимнастика Цвети Стоянова се задълбочава с всели изминал ден, пише "Галерия". Версиите за желанието на талантливата спортистка да сложи край на живота си се множат, докато момичето преживя няколко операции в "Пирогов". Лекарите дават надежда, че тя ще се възстанови и сензационно съобщиха, че няма никакви счупвания.

В трагичния инцидент с Цвети напоследък все повече се замесва името на шефката на гимнастиката Илиана Раева. Самата тя даде поредица от интервюта, в които обясни, че момичето само е искало да напусне отбора. Уж съкрушена, след европейското първенство в Израел бившата шампионка замина на луксозна почивка в Гърция, на чиито плажове не спря да демонстрира 53-годишни прелести, докато Цвети се бори за живота си. Още преди това треньорката на тима Ина Ананиева обаче призна с половин уста, че талантливата гимнастичка е искала да се върне в отбора, но вече й била намерена заместничка.

Според все по-засилващите се слухове в спортните среди Цвети е попаднала в любовен триъгълник, косвена роля в който играе Илиана Раева. Близки до шампионката твърдят, че бъдещият й зет не криел симпатиите си към Цвети, което силно нервирало шефката на гимнастиката. Както е известно, малката дъщеря на Раева очаква бебе от футболиста Георги Коруджиев. Двамата са заедно от 2013г., самият той е юноша на "Левски", а в момента играе в унгарския тим "Бекесксаба Елоре".

Бъдещият татко се заглеждал по красивата Цвети и двамата дори били на път да се впуснат във флирт, твърдят хора, близки до Федерацията по гимнастика. Всичко това не убягвало от зоркия поглед на Раева, която поставила ултиматум на бъдещия си зет или да стои плътно до дъщеря й, или да си тръгва. Младият футболист бързо се вразумил, прибрал се при жена си, а решението му силно разстроило Цвети, поради което тя настоявала да напусне националния отбор. Емоционалната й реакция била добре дошла за Илиана, която след това отказвала да я върне в отбора, позовавайки се на нестабилната й психика. От този момент до решението на момичето да сложи край на живота си времето било кратко.

За радост възстановяването на спортистката върви успешно и в най-скоро време самата тя ще може да разкаже истината за фаталния ден, в който искаше да си отиде от този свят точно когато националният отбор заминаваше на европейско първенство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !