Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Джино се сгоди за новото си гадже

отпечатай новината

06.07.2016 15:13 | Видян 3789 пъти

Джино се сгоди за новото си гадже

Джино Бианкалана и новата му възлюбена - моделката Изабела Родерс Лапиши, се сгодиха, пише "Всеки ден". Брадърът решил да не губи време, а час по-скоро да узакони връзката си с полякинята. Показността, с която го направи, обаче предизвика бум в социалните мрежи, като много от бившите фенове на звездата скочиха срещу него.
Самият Джино се похвали, че е купил пръстен с огромен диамант на Изабела, като деликатно написа: "Скъпа, надявам се да харесваш новия подарък". Моделката от своя страна отвърна: "Джино, обичам го!". Блудкаво показната им "любов" се стори твърде съмнителна на широката общност. "Джино предлага брак в деня, с който любимата му Джена се омъжва за друг? Случайност?! Едва ли", коментира близък до звездата, силно огорчеб от неадекватните му действия.
Брадърът не дава и дума да се издума срещу новата му връзка, като нонстоп повтарял, че е влюбен до уши и за първи път среща жена, която да му пасва изцяло. "Изглежда отчаян. Много му се насъбра. Историята с Джена го разтърси из основи и сега се чуди какво да направи, че да не изглежда жалък в очите на всички. Прави се, че не му пука, че тя се ожени, но не е вярно. За какво иначе ще подаряваш годежен пръстен на жена, с която се познавате от два месеца?! Нелепо е", коментират в родния хайлайф.
Джино и Изабел се запознали в Лас Вегас, където живее моделката. Бианкалана разказва, че искрата между двамата пламнала мигновено, но връзката им е факт малко след тежката катастрофа, която претърпя българинът. Тогава красавицата отменила всичките си ангажименти и прекарала няколко дни с нашето момче в болницата. Освен красива Изабел е и много богата. Бившият й мъж е известен щатски милионер, от когото тя получава солидна месечна издръжка. "Да видим дали ще се откаже от парите си, за да се ожени за Джино", съмняват се емигранти в Америка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !