Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Слави проходи заради Гери-Никол

отпечатай новината

07.07.2016 09:38 | Видян 3100 пъти

Слави проходи заради Гери-Никол

Гери-Никол успя да изправи на крака Слави Трифонов. Във вторник вечерта скандалната тийнейджърка бе на гости на шоумена и за първи път от месеци насам той се надигна от стола си зад бюрото, за да посрещне на крака хитовата певица.

Зрители и публика обаче останаха с увиснали ченета, след като видяха как любимия им водещ се движи в студиото си ала робокоп. През последните няколко години не спира да се коментира състоянието на крайниците на Трифонов, след като през 2009-а година той си счупи крака.

Оттогава насам оправия за Дългия сякаш няма и въпреки възможностите му, желаното подобрение не идва, напротив - нещата се влошават, споделя Всеки ден. Доказателство за това е вече двугодишното му заседяване на стола. Макар да се снабди с ескалатор в студиото си Слави спря да използва и него и предаването си той вече открива директно, застанал зад бюрото, вместо по паметен начин да слиза по стълбичките с балета си.

Гери-Никол обаче очевидно прави чудеса, след като учиндолецът й стана на крака и извървя няколко метра, за да я посрещне и да й целуне ръка. Подобна чест през последните месеци водещият не е оказвал дори на звезди от ранга на Алисия, Люси Дяковска, Иван Гарелов, Никос Вертис и др. Прохождането на Слави в ефир обаче единствено подсили мълвата, че водещият никак не е добре с нозете, предвид куцата му походка.

Движейки се досущ като робокоп Трифонов с видима мъка и тежки усилия извървя петте метра пред камерите, като през цялото време куцаше. Заради трудностите си с ходенето водещият е занемарил и посещенията си във фитнес залата, а колеги от „Шоуто на Слави" издават, че често той имал затруднения дори да обслужва елементарни свои физиологични нужди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !