Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Дженифър Гарнър се отказа от развода с Бен

отпечатай новината

15.07.2016 16:12 | Видян 2958 пъти

Дженифър Гарнър се отказа от развода с Бен

Твърденията на близки приятели на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, че актрисата в крайна сметка ще прости на съпруга си прегрешенията му и ще оттегли молбата си за развод, бяха подплатени и с реални действия от страна на звездата.

На този етап тя е паузирала бракоразводната процедура и явно е решила да не приключва официално 10-годишния си брак с актьора. „Дженифър обясняваше как делото съвсем скоро ще приключи, като в един момент всичко се промени. Процедурата стигна до един етап и оттогава няма развитие. Джен определено все още е влюбена в Бен, но не си позволява да мисли в тази насока, тъй като изцяло се е фокусирала върху децата“, споделя приятелка на Гарнър. Въпреки че са разделени актьорите продължават да живеят заедно с трите им деца - дъщерите Вайълет и Серафина, и сина им Самюел.

Близки до звездите разкриха още, че самият Бен отдавна вече не искал да се развежда и е твърдо решен да запази семейството си. „Ако зависи от Бен, те ще продължават да бъдат заедно и занапред. Той чувства, че не би могъл да живее без Джен“, споделя запознат.

elle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !