Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Изписаха Есмер и бебето от болницата

отпечатай новината

21.07.2016 11:33 | Видян 2305 пъти

Изписаха Есмер и бебето от болницата

 Футболистът на Рубин (Казан) и баща на 3 деца прибра последното попълнение - Елай и майка му Есмер от болницата. След 6-дневен престои в клиниката линиката "Мать и дитя" в Подмосковието по-рано днес Есмер бе изписана и щастливото семейство вече си е у дома.

Ексцентричният футболист, който обикновено сме свикнали да виждаме с размъкнати дрехи с кръпки, шапки и всевъзможни аксосоари по тялото му, дойде сресан и нагласен като за корица от моден журнал - с черни панталони, бяла риза и стилен колан на "Hermes".

Щастливият баща донесе на съпругата си ароматен букет от божури, но според негови приятели няма да се размине само с това. Благой е подготвил скъп подарък на изгората си в знак на благодарност за това, че го дари с малкия ангел Елай.

Със снимката от изписването, която Есмер публикува в социалните мрежи, тя изуми своите последователи и приятели. Шампионката по аржентинско танго е също толкова слаба, колкото бе и преди да забременее, като деветте месеца не са се отразили по никакъв начин на фигурата й, пише ПИК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !