Непочистени от дървесна и храстова...

Непочистени от дървесна и храстова растителност язовири...

Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

Лора Крумова се пече с дрехите

отпечатай новината

29.07.2016 14:04 | Видян 2751 пъти

Лора Крумова се пече с дрехите

Лора Крумова си дава сметка колко е напълняла и не смее да захвърли дрехите си дори на плажа в най-горещите летни дни, пише "Уикенд". Водещата прекарва годишния си отпуск на къмпинг "Градина", където мъжът й Сотир е учител по сърф. "Никой не я е виждал по бански. Винаги е опакована в дълги поли и широки тениски, които прикриват преливащите й телеса", твърдят курортисти.
Както всяко лято, така и сега Лора ваканцува в каравана със Сотир и 3-годишния им син Явор. Онзи ден, докато любимият й работеше, звездата на "Комбина" прекара времето си на плажния бар с приятелка. Двете жадно отпиваха от разхладителните си напитки и обсъждаха актуални теми.
Въпреки че умираше от жега, Лора така и не посмя да свали блузата си, а шарената й дълга пола внимателно покриваше бедрата й. Дори когато сядаше или клякаше, водещата на Нова деликатно придърпваше парчето плат надолу и свенливо криеше краката си. Нейната дружка пък смело пъчеше пищното си тяло в черен бански. "Изглежда Лора все още има комплекси заради килограмите си", шушукаха хората наоколо.
Не е тайна, че екранната половинка на Галя Щърбева от години води битка с наднорменото тегло. За съжаление, в това съревнивание тя винаги излиза победена. Малко преди да забременее, Лора бе отслабнала значително с диета и спорт, но после отново се окръгли. След раждането тя опита буквално всичко, за да се втали, но усилията й така и не дадоха желания резултат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !