Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Краси Радков напуска Слави?

отпечатай новината

29.07.2016 15:53 | Видян 3432 пъти

Краси Радков напуска Слави?

Нова драматична раздяла се задава в "Шоуто на Слави", пише "Уикенд". След като преди няколко седмици от него си тръгна комикът Виктор Калев, сега още едно от големите имена на екипа е на път да напусне. Актьорът Краси Радков вече няколко месеца отлага решението си да поднови договора си с продуцента си и това налага мисли, че не иска повече да работи с него. "Краси чувства работата си за шоуто напълно изчерпана. Вече нищо не го забавлява и вълнува както преди. Дошъл е моментът да започне нещо свое, което да събуди интереса му", издават близки до шоумена.
В действителност Радков остана едно от най-дълго пребивавалите във вечерното шоу на Би Ти Ви лица. През годините повечето му колеги напуснаха екипа, за да поемат в нова посока. Последно Виктор Калев удържаше фронта, но и той изгубил всякаква мотивация да се развива в телевизията и се насочил към театъра.
Точно Виктор е и в основата на решението, което Краси Радков е взел наскоро - да си тръгне от Слави. Калев убедил своя добър приятел, че сега му е времето да експериментира. И двамата вече имали достатъчно опит, а телевизията не само не им давала нищо ново, но и ограбвала възможността им да се развиват.
"Виктор му обърна внимание, че нищо не се е променило, откакто двамата започнаха шоуто. Освен за пари, нямало никакъв смисъл да се работи за шоуто. А времето си минава и докато се усети, ще го е докарал до пенсия", нищят още запознати с дилемата на комика.
Краси дори се е посъветвал с колегата си как да прекрати по най-безболезнен начин отношенията си с Дългия. Виктор има опит с това, след като остана единственият, който не се изпокара с шефа си, когато го напусна. Радков също имал нужда от съвет в тази насока, за да може час по-скоро да започне нещо самостоятелно. Със съпругата му, актрисата Станислава Ганчева, дори обсъждали възможността да започнат свой общ бизнес. От години актрисата се занимава със събития и сватби, на които е водеща за приличен хонорар. В комплект с мъжа й обаче щели да вадят зашеметяващи суми и да работят много по-малко от сега.
"Краси вече се чувства изморен от толкова много еднообразна работа. Липсва му свободата да прави каквото си пожелае. В последните години всичките му планове са подчинени на шоуто и повече от всичко сега иска да намери време за себе си и хобитата си".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !