бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Кание Уест - президент?! Защо не!

отпечатай новината

02.08.2016 09:49 | Видян 1298 пъти

Кание Уест - президент?! Защо не!

Рапърът Кание Уест потвърди намерението си, изразено точно преди година, да се кандидатира за президент на САЩ на изборите през 2020 г, пише "Всеки ден". Той заяви, че няма политически възгледи и ще разчита на познанията си за света и хората по време на предизборната си кампания.

В интервю Кание Уст посочи, че се надява да бъде избран за президент на САЩ и да заживее в Белия дом, но без да разчита за това на политиката. „Когато говоря за идеята си да бъда президент, аз не казвам, че имам политически възгледи, нямам възгледи по отношение на политиката, аз имам поглед върху човечността, върху хората, върху истината", поясни съпругът на реалити звездата Ким Кардашиян.

В своето интервю чернокожият рапър също така разкритикува факта, че до обществения дневен ред не достигат теми като убийства на деца или полицейски престрелки, както и проблеми, съществуващи в други краища на света.

Певецът отговоря на условията в американската конституция за президент - той е гражданин на САЩ, роден е в страната, навършил е 35 години и е живял в Америка не по-малко от 14 години.

Лично настоящият държавен глава Барак Обама даде съвет на Кание Уест за бъдещата му политическа кариера. „В случай, че Кание е наистина сериозен, той ще трябва да се отърве от странните си навици да се държи сякаш е в риалити шоу", каза преди време Обама на кандидата за президент. "Наистина ли смятате, че тази страна ще избере за президент чернокож мъж от Чикаго със смешно име", заяви още президентът, чиято политическа кариера започва именно от Чикаго. Самият рапър пък е отраснал в Чикаго, макар че е роден в Атланта.

Ако бъде избран за президент Кание Уест ще бъде вторият цветнокож държавен глава на САЩ след Барак Обама, чийто втори мандат в Белия дом изтича през януари догодина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !