Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Джаро се върна при японската си жена

отпечатай новината

04.08.2016 09:27 | Видян 5121 пъти

Джаро се върна при японската си жена

Михаил Билалов се покая и се събра с жена си! Джаро доведе японската си съпруга в София заедно с двете си деца. Репортер на вестник „Всеки ден" засече култовия актьор да се разхожда в центъра на столицата, хванал за ръка двете си дъщери, а заедно с тях изненадващо за всички бе и жена му Санае.

Семейството на Билалов живее в Париж, където самият той емигрира в началото на 90-те години и завъртя бизнес. От 2005 г. насам актьорът все по-често се връщаше в България, за да се занимава с любимата си професия - актьорството. Това стана и причината Михаил Билалов да остави жена си и децата си във Франция, а само от време на време да се връща при тях.

Същевременно чаровният актьор се впусна в страстна любовна афера със сценаристката на първия сезон на кримката - Ваня Николова. Двамата работиха заедно и в сериалите „Четвърта власт" и „Връзки". Пикантната клюка дори гласеше, че Джаро ще става баща за трети път и че чака дете именно от Ваня. Според запознати сценаристката е претърпяла инцидент през зимата и не е успяла да задържи плода. В интервю преди седмица обаче Ваня Николова отрече слуховете, че някога е чакала дете от екранния Джаро, и ги нарече „лъжа". Публична тайна обаче е, че тя живее на семейни начала с актьора.

Въпреки извънбрачните си връзки обаче явно любимецът на зрителите е решил да не се разделя официално с японската си жена и да не разтуря семейното гнездо. Доказателство за това е, че само преди дни видимо щастлив и в приповдигнато настроение актьорът се разхождаше със Санае и дъщерите си Данае-Анна и Олга-Елена. Четиримата приличаха досущ на японски туристи - с еднакви ранички на гърба и еднакви светлосини бейзболни шапки. Билалов отново показвал културните забележителности на София и черпил семейството си в различни заведения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !