Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Любо Нейков се оперира като Люси

отпечатай новината

23.08.2016 11:40 | Видян 1514 пъти

Любо Нейков се оперира като Люси

Обществена тайна е, че наднорменото тегло на Любо Нейков се дължи не само на естествената му склонност да се тъпче с огромни количества храна, но и с мистериозна болест, която и до днес той не е разкрил пред колегите си, пише "Всеки ден".
Оказва се, че ако не смъкне килограмите си до нормални стойности, го заплашва инфаркт. Само преди 3 години от инфаркт почина собствения му брат, но от това на Любо не му светна лампичката да се вземе в ръце и да отслабне. Съвпадение или не, родственикът на актьора си отиде на 44-годишна възраст. Точно на толкова в момента е и Нейков. Ето защо той се тресял от страх, че като нищо ще го последва същата съдба.
След смъртта на брат си комикът започнал да си прави редовно изследвания и всеки път резултатите били едни и същи - високо кръвно и съвети на лекарите да намали теглото, ако иска да е жив и здрав. Нейков уж започвал диети, но те се оказвали ден до пладне.
Светъл лъч в тунела обаче се оказало отслабването на Люси Иларионов. Режисьорът с внушителна физика успя да свали цели 45 килограма, след като му изрязаха стомаха в турска клиника. Нейков все повече се замислял, че също би могъл да си направи такава операция. Към това го подтиквала и съпругата му, която вече се била видяла в чудо със страстта му към храната. Жената правила опити да му спре захарта и солта, но това се оказало без резултат. Ето защо сега го навивала да пробва терапията на Иларионов, с когото се познават още от годините, когато са учили в НАТФИЗ.
Любо малко се притеснявал, че ще му режат стомаха. Изумителните резултати, които това дало при колегата му по тегло, обаче го накарали да приеме идеята с отворени обятия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !