Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Megami Club-Hotel Marinela "Пътуване във времето"!

отпечатай новината

10.09.2016 16:30 | Видян 2041 пъти

Megami Club-Hotel Marinela

В три поредни дни за първи път в клубен вариант екипът на Megami Club-Hotel Marinela ще покаже част от силата на българската музика и културно наследство! С цялата си сила ще избухне в събота на 10.09, когато е цялото представяне на "Пътуване във времето" .
Няма българин, който да не настръхне при звуците на гайдата, сърцето му да не забие лудо с ударите на тъпана и да не изпита възхищение от майсторското изпълнение на българските народни танци! 
В цял свят стават на крака на нашите ансамбли и изпълнители, а ритмите и аплодисментите звучат с дни в главите на присъстващите!
Време е поне един български клуб да покаже част от тази магия!
Ако пътуваш достатъчно надалеч ще откриеш себе си!
Ако се върнеш назад в миналото си ще се научиш да уважаваш корените си!
Ако се пренесеш напред в бъдещето няма да допускаш грешките си!
Пътуване във времето-един нов поглед към тракийските легенди, оживяващи със своите мистични същества, към родопските омайващи ритми, към нежният полъх от самодивските хора и неповторимостта за усещане на нещо велико и българско! 
Едно пътуване от миналото към бъдещето, макар и за кратко, където днешният млад човек ще намери себе си, чрез нестандартните хореографски решения, омайващи ритми, интересни костюми и сценични ефекти на Ансамбъл "Чинари" и балета на Megami Club-Hotel Marinela. 
Един нов поглед към тракийските легенди, оживяващи със своите мистични същества; към омайващите родопски ритми, към нежния полъх от самодивските танци. Неповторимо усещане на нещо велико и БЪЛГАРСКО!

За резервации: 0893-222-333

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !