Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Юксел Кадриев топи килограми в басейна

отпечатай новината

14.09.2016 17:45 | Видян 2691 пъти

Юксел Кадриев топи килограми в басейна

Юксел Кадриев най-сетне се е заел да отслабва след куп забележки от страна на шефовете му, колеги и зрители, че е ударил 120 кг и е време да мине на диета, пише ПИК. Екранният партньор на Виктория Петрова в новинарската емисия на Би Ти Ви преди години бе еталон за мъжко тяло и не пропускаше да пъчи мускули.

През последните години покрай тежките любовни драми, които изживя, развали рязко формата си и дори пусна бирено коремче, а костюмите и ризите му в ефир се пръскаха по шевовете. Заради напълняването си той дори бе заплашен със сваляне от екрана и изпадна в тежка депресия, тъй като никакви диети не му помагаха.

Кадриев опита да ходи на фитнес и да следва програмата на колежката си Виктория Петрова, която всекидневно тренира в залата и има завидна фигура. И това обаче не оказало ефект върху мощната осанка на водещия, който преди години бил активен каратист и плувец. След операцията от дискова херния, която преживя, лекарите му забраниха да стъпва на тепиха. Затова сега е решил да се върне поне към плуването и да опита с негова помощ да се отърве от паласките и корема. Според колети на Кадриев резултатите вече били видими, а доволният водещ се похвали със снимка, на която топи килограми в басейна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !