И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Деси Цонева с нова скандална изцепка

отпечатай новината

16.09.2016 12:59 | Видян 2481 пъти | Гласували 1

Деси Цонева с нова скандална изцепка

На партито, организирано от Големия брат, журналистката хвърли задръжките си и започна да се кълчи и чекне пред Ути, без грам свян, пише Блиц. Купонът, подарен от шоуто, бе заради успешната тайна мисия на Миглена Ангелова, на която се наложи да целуне произволен свой съквартирант за повече от 5 секунди. Опитната в любовта водеща на "Искрено и лично" за по-малко от 5 минути успя да съблазни Роро, като двамата имаха наистина страстен момент.

Много танци, смях и алкохол съпътстваха партито на звездите. Освен открояващата се хиперактивна Жана, която камерата може би умишлено все улавяше в момент, когато надига бутилката, се открои и креватната й половинка в Къщата Деси Цонева.

Журналистката, която погреба наскоро баща си, се хвърли да удря бесни танци, като не спираше да се кълчи покрай готвача Ути. Облеклото й също не бе особено обемно. Тя бе с ултра къси панталонки и с вдигнат потник, който откриваше гледка към пъпа й. Естествено не липсваха и токчета. Това възмути много от зрителите, които не можаха да повярват, че тя наистина се държи по този начин.

"Разбираме, че не е длъжна да реве само и да се облече в черно, но това е прекалено. След като влезе разголена и с усмивка до уши в такова риалити предаване, сега дойде ред да се чекне полугола, а танците й бяха скандални. Дори няма 40 дни от смъртта на баща й", възмущават се фенове на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !