Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Лейди Гага се завръща с новия албум "Joanne"

отпечатай новината

06.10.2016 17:44 | Видян 1328 пъти

Лейди Гага се завръща с новия албум

Шесткратната носителка на Грами и една от най-популярните и успешни изпълнителки в съвременната музикална индустрия - Лейди Гага - тази есен се завръща триумфално с нов албум!
Предстоящият студиен проект е озаглавен "Joanne", а денят на световната премиера е 21/10. У нас албумът излиза в деня на премиерата от Анимато Мюзик/Universal Music.
Днес стартират предварителните поръчки на "Joanne" на физически носител в музикалния онлайн магазин MusicMall.bg: http://bit.ly/2d7uu0k.
Певицата хвърли бомбата в предаването на Зейн Лоу по BBC и сподели, че за песните в албума е работила в сътрудничество с Mark Ronson, Father John Misty, Florence Welch и Beck.
Пилотният сингъл “Perfect Illusion дебютира под #1 в чартовете на iTunes в 60 държави. Седмица след премиерата си сингълът превзе радио ефира на Великобритания като стана най-бързо добавяната песен в плейлистите на Hot AC радиостанциите и оглави Hot AC чарта на Острова. Две седмици след премиерата си видеото към "Perfect Illusion" достигна над 25 млн. гледания в официалния канал на изпълнителката във Vevo.  
Лейди Гага е сред най-продаваните изпълнители през последното десетилетие с изключителните 30 милиона копия от албумите си по целия свят и над 150 милиона продадени сингли на физически носител и в дигитален формат.

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !