Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Захари Бахаров прелъстил ученическата любов на Явор

отпечатай новината

10.10.2016 12:09 | Видян 3238 пъти

Захари Бахаров прелъстил ученическата любов на Явор

Отвратителното и безпардонно отношение на къдрокосия актьор Явор Бахаров към жените в Къщата на "ВИП Брадър" го превърна в една от най-ненавистните лиюности за телевизионните зрители от всички възрасти. Оказва с еобаче, че не бива да съдим млада твърде строго, защото зад маската на непукист и женомразец се крие ужасяваща травма от юношеските години на Явор, научи Таблоид от негови авери.

Психологическият бъркоч в главата на Явор бил причинен не от друг, а от батко му Захари - голямата звезда в семейството. Ужасът е сведен до непростимото - по-големият брат безпардонно прелъстил голямата ученическа любов на Явор.

Всичко се случило през 2003 година, по-малко от месец преди абитуриентския бал на ЯворОт предишната есен къдравият младок излизал със своята съученичка Яна, но любовта им не била преминала в сферата на плътските удоволствия. Русокосата девойка била обещала на любимия си да му се отдаде в нощта на завършването им.

В края на април малкият Бахаров решил да организира купон за съучениците си, докато майка му и баща му били извън града. в разгара на партито цъфнал неочаквано и баткото Захари Бахаров - вече изгряваща звезда в трупата на Народния театър. Любимата на Явор - Яна, солидно почерпена и с палав блясък в очите, уж за малко се изгубила от погледа на половинката си. Малкият Бахаров с епритеснил и хукнал да я търси. Тогава приятели му признали, че красавицата се е усамотила с брат му в друга стая, откъдето се чували мощни тласъци и стенания. Потресеният малък брат избягал от дома си и в ступор се скитал цяла нощ из софийските улици. Само за половин час Захари не само преспал с голямата му любов, но и му нанесъл непоправима психологическа травма.

"Явор никога няма да прости на брат си това, което направи с Яна", убедени са авери на актьора.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !