Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Майли отменя сватбата

отпечатай новината

13.10.2016 10:46 | Видян 1318 пъти

Майли отменя сватбата

Майли Сайръс е на път да отмени сватбата си с Лиъм Хемсуърт, твърдят близки до певицата.

Двойката планираше да се венчае до края на годината и от месеци текат медийни спекулации за мястото, роклята и гостите. Изглежда обаче връзката между звездите не е толкова здрава и блондинката се чувствала приклещена в нея, съобщава tialoto.bg.

„Майли сподели, че връзката им не е достатъчно силна, за да продължи със сватбените планове. Лиъм е напълно съсипан. Той не иска да говори с никого по темата и дори не иска да повярва, че това ще се случи“, разкри човек от обкръжението на младите знаменитости пред сп. Life & Style.

Една от причините за колебанията на Сайръс било желанието на Хемсуърт да я превърне в „примерна жена“, чийто приоритет не са купоните и парти проявите.

„Тя му крещеше, че той я дърпа назад и я кара да крие истинската си същност. Майли сподели пред приятели и семейството си, че характерите им вече не са съвместими. Тя е свободен дух и е пълна с енергия и започва да намира Лиъм за скучен“, добави източникът.

Феновете и на двете звезди все още вярват, че има надежда за връзката им. Все пак това не е първият път, в който те са имали големи подводни камъни в отношенията си.

През 2013 актьорът и певицата прекратиха годежа си, след като бяха заедно 4 години. И двамата опитаха да продължат напред като се виждаха с други, ала не спираха да коментират голямата си любов. Майли дори бе решила коренно да промени имиджа си, само и само да бъде до „мъжа на живота си“, но изглежда вече мисли по различен начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !