Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Катя от Ритон с чужд мъж в хотел

отпечатай новината

13.10.2016 14:41 | Видян 1899 пъти

Катя от Ритон с чужд мъж в хотел

Спипаха Катя от Ритон с чужд мъж в хотел! Гласовитата изпълнителка е била засечена в компанията на непознат мъж и то без съпруга си, в известен столичен хотел, а Здравко е направо бесен от този факт. Клюката моментално предизвика въпроса, какво се случва с една от най-стабилните двойки в шоубизнеса. Звездите са като сиамски близнаци и никога не се разделят, но в този случай, нещата съвсем не са такива.

Този път Катя се появила сама в комплекса, в компанията на чужд мъж, а мястото на срещата, предизвикало доста коментари, пише пик. Сцената се разиграла в началото на седмицата. Певицата се появила без дежурната си половинка Здравко и без много суетене се настанила в ресторанта на хотела. Заради ранния час мястото било съвсем празно и мълвата бързо се разнесла.

Минути по-късно, за среща с нея пристигнал и актьорът от „Връзки” Николай Ишков. Артистът съвместява актьорските си роли със задълженията на управител на „Арена Армеец”, което предизвика много спекулации и слухове.

Някои се чудят, дали двамата не са герои в някой от следващите епизоди на комедийно — драматичния сериал, в който героите си изневеряват безпощадно. Още повече, че веднага след срещата Катя и Ишков незабавно се разделили, тръгвайки си поотделно, за да не привличат излишно внимание.

Говори се, че половинката на певицата е бесен, заради тайната среща. Обстоятелствата около нея обаче се изясняват тепърва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !