Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тайра Банкс се страхува от Наоми Кембъл

отпечатай новината

19.10.2016 13:32 | Видян 1852 пъти

Тайра Банкс се страхува от Наоми Кембъл

Тайра Банкс и до днес твърди, че заради Наоми Кембъл е преживяла най-ужасните моменти в живота си, пише Cosmopolitan. Причината е, че Черната пантера възприемала по-младата си колежка за застрашаваща кариерата й конкурентка и се страхувала, че ще й отмъкне под носа славата и парите. Поради тази причина Наоми явно демонстрирала неприязънта си към Тайра и винаги, когато можела намирала начин да я унижава.

"Когато заминах за Париж ми беше много трудно. Въпреки това успях за кратко време да постигна големи успехи. В следващия момент обаче в индустрията започна да се говори: "Наоми, внимавай, идва Тайра Банкс. Наоми, по-младата ще заеме мястото ти", сподели в интервю моделът.

"Беше адски нечестно спрямо нея, защото при другите модели, които не са тъмнокожи, като Кейт Мос например, с която сме от едно поколение, не казваха "Внимавай, Кристи Търлингтън, скулите на това момиче са по-изпъкнали от твоите". Никой не говореше така", допълва още Тайра. "Не беше честно спрямо Наоми, но отговорът й тогава... И до днес изпитвам страх от нея."

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !