Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Инфарктен дуел с много обрати във Фермата

отпечатай новината

24.10.2016 11:00 | Видян 851 пъти

Инфарктен дуел с много обрати във Фермата

След като близо два месеца Ева и Галя се бориха за лидерско място във “Фермата”, снощи двете се изправиха една срещу друга на арената за дуели, за да защитят правото си да останат в шоуто. Двете  отговаряха на въпроси от Алманаха, състезаваха се за време и показаха сила в общо пет битки, като точките за всяка от битките бяха предварително определени от Ева.

“В последните години станах малко повече мъж, отколкото жена. Нося си характер и това дразни жените. Когато съм на терена, се бия до дупка”, закани се Ева преди началото на дуела и се обърна към подкрепящите я Краси, Финци, Юлияна, Калин и Тодор с думите: “Да, имам малко темерутест характер, но трябва да знаете, че ако някой от вас е гладен, аз ще остана гладна, за да ядете вие”. В агитката на Галя по време на дуела бяха Мария, DEE, Ася, Михо, Деси, Стоян, Силвия и Ники.

Думите на Галя към Ева преди началото на дуела бяха: “Ще видиш една по-различна Галина – не тази, която плаче в кухнята, а Галя от тетевенския Балкан.”

Въпреки всичките си усилия, които положи Ева в продължение на 5-те битки, не успя да победи Галя и да остане във Фермата. Тя подцени противника си и не успя да подреди правилно точките на игрите, заради което и загуби дуела. Галя даде всичко от себе си и доказа, че е достоен победител и заслужава да се върне към играта. В крайна сметка стана както Dee искаше - доброто победи злото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !