Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Мел Гибсън показа бременната си приятелка

отпечатай новината

26.10.2016 13:59 | Видян 1807 пъти

Мел Гибсън показа бременната си приятелка

60-годишният Мел Гибсън официализира връзката си с 26-годишната си приятелка Розалинд Рос, която носи първото им дете, пишат от MissBloom. Актьорът и бременната Розалинд се появиха заедно на червения килим на премиерата на филма Hacksaw Ridge в Лос Анджелис. Бъдещата майка бе облечена с прилепнала черна рокля по тялото, която подчертаваше малкото й коремче. Вижте снимки в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

Рос, която е сценаристка и бивш акробат по конна езда, е бременна с деветото дете на актьора. Той има 6 сина и една дъщеря от брака си с първата му жена Робин Мур, и още една дъщеря от скандалната му връзка с руската музикантка Оксана Григориева.

Изглежда сега Гибсън е открил щастието и не се притеснява да го покаже. Това се отразява и на работата му. Новата лента – военната драма Hacksaw Ridge е петият му режисьорски проект. Лентата разказва истинската история на лекаря от американската армия Дезмънд Дос (в ролята Андрю Гарфийлд). Дос е удостоен с Медал на честта – най-високото военно отличие на САЩ, след като през Втората световна война спасява 75 души, въпреки че отказва да носи оръжие и да убива войници. Снимки: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !